fredag 3 september 2010

Tillbaka i verkligeheten

Nu är årets största deadline (hoppas jag) avklarad!

Så skönt! Nu får jag leva lite igen, hoppas jag! Och blogga.

Jag har varit med om en massa bloggbart som jag helt enkelt inte tagit mig tid att skriva ner. Men jag tänkte åtminstone ge en snabbversion:

- kusinbröllop. Väldigt väldigt kul. Och för första gången i mitt liv har jag checkat in på hotell vid ett grillkök... en intressant upplevelse!
- cykelsemester! Helt perfekt, jag kan verkligen rekommendera kombinationen cykel + skärgård + landsvägsfärjor! (Dagens tips: se till att det backigaste partiet inte blir dagens sista 20 km att cykla...)
- ny mp3-spelare. Min gamla gick och tvärdog och bästa sambon gav mig en ny manick i födelsedagspresent. Den nya kan göra allt utom att ta ut soporna, tror jag.
- uthusrenovering. Vi har skrapat, målat, röjt, reparerat, rivit, flyttat väggar och höjt golvnivån mellan 10 och 30 cm.
- en ny liten kille i bekantskapskretsen. Han fyller snart en vecka! Hans mamma är en av mina bästa vänner.
- vi har sett U2 in action. Så sjuttons bra, jag har aldrig gått varit med om en konsert som känts så mycket live. Helt lysande stämning, och alldeles klart värt hällregnet och skavsåren på väg tillbaka till hotellet.
- hotellbokningsstrul med påföljande uppgradering. Resultat: vi delade hotell med U2. Mycket trevligt, framför allt uppskattade jag badrumsinredningen i marmor...

Sådant! Jag ska försöka berätta lite mer sen. Nu ska det bli långlunch, sådant har man inte haft tid för på ett bra tag nu.

Stora deadliner får mig verkligen att inse hur mycket jag uppskattar min fritid. Nu tänker jag inte jobba kvällar på bra länge!

Inga kommentarer: